Címkék

, ,

A franciák egyik nemzeti sportja a rugby. Szegények, mióta elveszítették az RWC döntőt az All Blacks ellen (Új-Zéland), nem árt nekik meg egy kis imázs-kampány. Erre az egyik legjobb hordozó a 12 hónapon át pörgethető falinaptár, amelyben meztelen sportoló fiúk az elpusztított világ utolsó túlélői és éppen megprobálnak elmenekülni egy bárkán ismeretlen horizontok felé. Vajon ki lesz ennyi tesztoszteronbomba közül a hajóskapitány?

A fantasztikus ebben az, hogy nemcsak a helyi rocksztár magasságokig istenített csapattagokat kapjuk meg 2 dimenzióban, hanem az egészen cuki, akár más sportágak jeles és fizikailag roppantul intelligens képviselőit is. Minden karácsonykor örülhetnek a francia lányok, hogy végre nemcsak a Pirelli naptár bikinis, 50 kilos modelljei kerülnek piacra, hanem az isteni kinézetű, hazai sportoló fiúk is. Éljen az egyenjogúság : Dieux Du Stade, azaz a Stadion Istenei, középen kivehető óriásposzterrel, mint annak idején a Popcorn-ban volt a NEW KIDS ON THE BLOCK.

Belátom, az amerikaiak megcsinálták már a visszafogottabb, tematika nélküli verziót. Magyar változatban, így a londoni Olimpia előtt, el tudnám képzelni a medence isteneit, például fekete-fehér, nem gagyi vízalatti és vízfölötti fotókkal, akció közben, férfiasan, a labdáért vagy egymás ellen küzdve. Szinte látom magam előtt a most már szőrtelen mellkasú Kásás Tamást (ki mást?) a borítón izmozni, fénylő vízcseppekkel libabőrös testén,  még mielőtt teljesen kiöregedne az élsportból és felszedne 30 plusz felesleges kilot unalmában egy vízipólós suli vezetőjeként.

A befolyt összegből pedig támogathatnánk nemzeti büszkeségünket, a vízilabdát beleértve az utánpótlást természetesen. Nos, ki van velem ? Ti milyen témát javasolnátok egy ilyen naptárhoz?

forras : www.fnac.com