Címkék

, , ,

Chanel és Hermès után jöjjön néhány elérhetőbb IT táska, a verhetetlen táskaóriástól, aminek a monogrammját mindenki ismeri és  amivel egy párizsi nőt gyakran láthatunk szaladgálni.

Louis Vuitton több, mint 80 éve létező ikonja, amit be sem kell mutatni, az utazótáska Keepall városi verziója, a Speedy. A kis polivalens több méretben is kapható : 25 – 30 – 35 – 40 cm. Nem kell, hogy új legyen. Minél patinásabb, annál valódibb. Ha igazán IT akarsz lenni, akkor tedd rá a saját monogrammod, amit a Louis Vuitton oldalán magad is elkészíthetsz. Ha színes csíkok nélkül szeretnél iszonyatosan trendi lenni, akkor hordd vállon a pántos változatot, fiatalosan pedig keresztben. Párizsiasan, azaz sikkesen akaszd a behajlított könyöködre. Videó itt.

Emellé jön a nagysikerű, fiatalos Neverfull, amit végre lehet hurcibálni (hmm  milyen édes ez a szó!) és teletömködni mindenféle felesleges dologgal, ezenkívül kényelmesen a vállunkra akasztani! Természetesen létezik belőle ében (azaz barna) színű változat is, a képen az Azur (azaz krém) látható Damier motívummal.

Ne feledkezzünk meg a mindig nagyon visszafogott elegancia képviselőjéről, az Alma-ről. A Damier vagy Epi vonalból egy tökéletes corporate modell. Választhatunk belőle még Monogram, lakkozott es egyéb túlcicomázott változatot is.

Természetesen ezek az alapdarabok folyton megújulnak a divatháznál dolgozó Marc Jacobsnak köszönhetően. Legújabb őrület, hogy az egyébként natúr bőrrel szegélyezett monogrammos klasszikusokat elkezdik kihozni barna bőrrel is, illetve totálisan monogrammosan.. 2012 év leginkább megújult modellje a Lockit, ami szintén egy régi táska már, de idén úgy látszik ezt vették elő kicsit leporolni..