Címkék

, , ,

Akarsz olyan lenni, mint mindenki? Nincs is más választásod! Vegyük sorra, hogy milyen lesz idén a tavaszi-nyári utcai viselet.

A nadrág

A GAP-től a Levi’s-en át a Benettonig, mindenütt ugyanazzal találkozni: a pasztel vagy fluoreszkáló szinekben pompázó slim/skinny vagy boyfriend szabású farmerrel.

A cipő

Jelen pillanatban többféle őrület tombol: a sneakers cipők, azaz magyarul talán valahol a tornacipő és a sportcipőből mutálódott utcai cipők, a street look fontos része. Ne amerikaituristázzuk többé le azt, aki sportcipőt mer felhúzni a farmerhez.. persze azért az sem mindegy, hogy milyen ez az ún. menő sneakers. A lányoké éppen most magassarkú a fiúké pedig magasszárú. Glamcsajok slim nacival hordják, egyenes szabásút ehhez tilos viselni!

Akik invesztálnának színes nadrágba és főleg egy bővebb szabásúba – tehát a boyfriend-be – azoknak a klasszikus bőr cipőről mintázott jóval könnyedebb derbie-t, azaz mindenféle színekben pompázó, lapostalpú cipőt ajánlok viselni.

A kabát : smoking zakó és motoros bőrdzseki

Amíg hűvösebb az idő, addig lehet perfecto-ba, azaz motoros rövid bőrdzsekibe bújni.. Itt is lehet még színekben pompázni, de idén tavaszra inkább tiszta fehérben kellene.

Ha valakinek inkább zakóra van szüksége, mert a nőisebb vonalat képviseli, akkor gondoljon egy szmokingra vásárlás közben, egy gombbal, szatén hajtókával. Lehet rövid, lehet hosszú, color-block, fekete vagy zebracsíkos, idén a lényeg ezen a szabásvonalon van!

Így passzíntsd a színes farosod idén tavasszal

1. színes egyenes szabású farmer, zakóval, magassarkúval

2. pasztel slim farmer, sneakers-szel

3. színes boyfriend farmer, feher inggel, púder vagy natúr szandállal (a lényeg, hogy a lábbeli legyen színben teljesen más mint a farmer, a kontraszt miatt)