Címkék

Az idei nyár a csipke jegyében telik, alul-fölül, egészben, kiegészítőként, mindenhogy.. A napsütéshez az elegáns csipkeruha illik, főleg az angol csipke, de nagyagyánk horgolt függönyeire hasonlító darabokkal is találkozhatunk szinte minden márka kínálatában. A lényeg, hogy látszódjék a csipke, valahol. Ha nem a ruha, akkor legyen a táska, ha nem táska, akkor legyen a blúzunk. Elég egy-egy részlet is..

Éjszaka sem kell elfelejteni a fehér színű csipkeruhát : a párizsi lányok fekete harisnyát húznak fel hozzá. Ettől én frászt kapok, de úgylátszik ők nem bánják, ha a lábuk ultravékony a testükhöz képest tudniillik a fehér erősebbé tesz, a fekete pedig karcsúsít. Én inkább arany-bronz kiegészítőket javaslok a fehér ruhákhoz, ha megjelenni kell valahol. Illetve válasszunk egy fekete csipkeruhát, ha tényleg nagyon elegánsak szeretnénk lenni. Hétköznapra, munkahelyre pedig felvehetünk egy pasztellszínű zakót hozzá. Világosbarna bőr vagy színes kiegészítők, natúr madzagszínű szandálok is jól passzolnak hozzá. Néhány ötlet…
Vagy egy hasonló olcsóbb változatban itt.

Egy kis ízelítő a Pavoni kollekciójából:

Aztán a csipketáskákról sem kell lemondanunk, de ha lehet, akkor ne essünk túlzásokba és ne párosítsuk csipkéből készült ruhánkkal.

A csipke a strandon is jól mutat

és ne feledkezzünk meg az örök klasszikusról : a fehérneműről.

Íme néhány friss modell az Aubade kínálatából

az ötvenes évek retrója 21. századi testformáló funkciókkal ötvözve

a hátul gombokkal ellátott csipkebugyi. khrmmm.