Címkék

,

Első ránézésre kell. De mire jó a H&M új, egyrészes fürdőruhája?

Cápákkal randevúzni? Esetleg kék és sárga sebészhalakkal trópusi övezetben, egy szál szemüvegben és pipával, de semmiképpen ne merüljünk mélyebbre benne, ugyanis anyaga egy sima fürdőruhájéval azonos, hiába a búvár-lookot idéző szabás.

Foltosra barnulni? Azt is csak kis mennyiségben lehet benne, ugyanis csak a hátán van, a fenék felett egy kis kivágott rész, ami megmutatja a bőrt. Ha elől kinyitjuk, akkor pedig más meglepetésekre készüljünk fel.

Úszni? Nagyon zavaró lehet tempózás közben a sok hatalmas aranyozott , csilingelő cipzár, főleg a csuklónál.

Short-tal viselni? Viccesen nézne ki, egyrészt mert hosszú ujjas, másrészt pedig, ahogy már mondtam, pont van egy lyuk a hátán, ahová az idén divatos derékmagasságú sortunkat pont felhúznánk.

Vízilabdameccset nézni benne a londoni olimpián? Kétlem, mert színeiben egyetlen vizilabda-nemzet zászlójára sem hasonlít (még Kazahsztán lobogójára sem).

Akkor mégis mire lehet jó? Ajánlom, annak, aki szereti fürdés után magán hagyni a vizes fürdőruhát, mert így garantáltan nagy felüleleten érezheti a hűsítő érzést.. Valamint ajanlanám esetleg arra az évi 30 percre, amíg felülünk egy jet-skire. Garantáltan jól fogunk kinézni és a mentőmellény sem érinti közvetlenül a bőrünket. Ha már megvettük, de végképp nem tudjuk hová húzzuk fel ezt a divatdarabot, akkor Ibiza még mindig jó ötlet lehet, ott biztosan találunk olyan partit, ahová illik ez a fürdőruha-költemény.