Címkék

Mindig csak rakosgattam jobbra-balra a szekrényben a rövidujjú hawaii mintás férfi ingeket, mert eddig kizárólag trópusi utazásaink alkalmával lehettek hasznos ruhadarabok. Annak ellenére, hogy idén nyáron nem utazunk szubtrópusi monszun övezetbe, azért mégis úgy döntöttem, hogy kimosom őket és kilógatom a szekrény legkönnyebben elérhető zugába. A 2012 nyári férfi divatnak ugyanis ő lesz a nagy szereplője. Fiúk, ti bevállaljátok?

A nagy motívumok, mint az ismeretlen trópusi virágok, a hibiszkuszok, paradicsomi madarak dobják fel idén nyáron a kedvünket, de kizárólag akkor, ha nem vesszük komolyan, csak amolyan félvállról. Utcára kombináljuk sötétebb, szigorúbb darabokkal.

Hűvösebb időben csak látszódjon ki a pulcsi nyakánál, az is elég és húzzunk hozzá szövet nadrágot. Melegben egyszínű bermudával viseljük, az inget hagyhatjuk kinyitva is alatta egy pólóval. Nemcsak trendi, hanem praktikus is a hawaii mintás ing, mert például bele lehet törölni a napszemüveget, ráadásul szerintem mindenkinek van otthon belőle egy a szekrény mélyén található ún. süllyesztőben..

Még több kép itt.