Címkék

, ,

Az egyik énekel, a másik topmodell, a legfiatalabb pedig színészkedni kezd. Csak nekem tűnt fel, hogy ez a három lány hasonlít egymásra? Lana del Rey,  Kara HaywardPalvin Barbara

Kislányosan durcás tekintet tiszta kék szemekben, lebiggyesztett erőteljes ajkak, fehér bőr, barnás-vöröses tónusú hajzuhatag. L’oréal nem lőtt mellé Barbival hiszen a csapból is ő folyik, ott van minden fontos márka plakátján. Hollywood sem a tini Karaval, aki egy fejletlen és még kiforratlan képviselője ennek a vonalnak, de már magam előtt látom a fényes karriert. Lana-koncepció is vezeti a popzenei eladási listákat. Eladják tehát a zenét, a ruhákat, a kozmetikumokat és a filmet, mert a nagytöbbségnek tetszik ez a könnyen emészthető, standard girl-fatale szépség. Pardon, fille-fatale, hogy a franciánál maradjak.

Vagy a francia Jalouse magazin a trendszetter (két évvel ezelőtt Barbara  volt a címlapon) vagy olyan érzésem van, mintha készült volna egy fogyasztói felmérés arról, hogy melyek azok a vonások, amelyekben az egyszerű fogyasztó leginkább bízik és faktoranalízissel kijött egy eredmény, amelyhez ezek a lányok állnak a legközelebb. Nem hiszek a véletlenekben.

Ki lesz a következő? Még több hasonlóság itt.