Címkék

,

Helló Tél! Megint jössz itt minket idegesíteni a színhiánytalan, hosszú, hideg hónapokkal. Azt hiszed, kifogsz rajtunk? Ezúttal jó nagyot tévedsz, hiszen gyönyörűbbnél sokkal szebb télikabátokba bújhatunk idén! Lássuk csak a főbb vonulatokat, amelyből az idei télen csipegethetünk.

1. Felügyelőkabát

avagy a gentlewoman kabát. Köszöntünk újra köztünk, kedves kétsoros gombolás! Kissé komoly vagy, de ugyanakkor nagyon elegáns megjelenést kölcsönzöl vékony, magas lányoknak, akik hangsúlyoznák karcsú derekukat.

2. Minimalista oversized kabátok

Azaz az XXL kabát, elálló szabásoddal, egyenes vonalaiddal jót teszel néhányunknak!

3. Katonai parka

Military style némi szegeccsel vagy szőrrel a kényelmet kedvelő fashionistáknak.

4. Vasarely feltámadna kabátok

Pszichedelikus geometrikus printek, tyúkláb vagy halszálka minták a bátrabbaknak.

5. Pepita Vulcano választása

Csakis olyan jöhet számításba, amely mindezeket a tendenciákat egyszerre magában hordozza. Kétsoros gombolás, enyhén oversized, egyenes vonalú szabás – hogy alá is lehessen öltözni -, khaki is, mintás is, nőies is, de kényelmes is, mindennel jól kombinálható, eredeti és nem utolsó sorban könnyű és melegít is! Ha lehet, mindezt nem valami csillagászati összegért, de azért lehetőleg ne jöjjön szembe velem az utcán.

Csak mert a múltkor a nyári szandálomnak jártatok a csodájára és többen rendeltetek volna belőle. Akinek kellene ilyen kabát, az jelentkezzen bátran nálam! Hamarosan kihozzák rózsaszínben is, fehér passzpollal.

Üdvözlet Párizsból, a Facebook oldalamon, valamint a Pinteresten még több képet találhattok.