Címkék

, ,

Eldöntöttétek, hogy divatosak szeretnétek lenni. Csak nem tudjátok, hogy kell. Díjazom az igyekezet, de hogy jobb legyen az eredmény, íme néhány 100% fashionpolice-biztos alapszabály, hogy ne magasfokon űzzétek a rosszulöltözködés művészetét.

Hegyes a cipőd orra és ráadásul még négyzetes is? – Totál kimentél a divatból. És ha még színes cipőfűzővel is tetőzöd, akkor aztán végképp.

hegyesorru cipoPanama kalaphoz napszemüveget húzol — pojáca look I. Így talán a gimis tinilányoknál lehet sikered. Ha így szeretnél öltözködni, akkor ajánlom kipróbálni tehetséged valamelyik aktuális televíziós kimittudban.

panama es szemuveg

Felhajtott gallérral hordod a rövidujjas polód – pojáca look II. Az unalmas burzsoá lookba beleviszünk egy kis macsót. Ráadásul a kevésbé keményített és jól szövött pamutból készülő egy idő után lefittyed.. de csak az egyik fele. Hagyd lent. Úgy nem annyira erőltetett.

polo

Hatalmas ékszer van a nyakad körül és úgy csajozol – netán olasz vizilabdázó vagy?

olaszvizilabdazo

Az öltönyt tornacipővel hordod – feka rappernek képzeled magad vagy Justin Biebernek?

oltonyestornacipo

Lábujjközös papucsban jársz a városban –  Az ujjakon göndörödő szőr és a körömgomba fantasztikus látvány! Még a legény is azt lesi, van-e neki! Csak ha tökéletes a lábad higiéniája, akkor engedd meg magadnak ezt a strandra jövet vagy menet. Különben látogass meg egy pedikűröst.

papucs

Kilógatva hagyod az inged egyik felét – ha jó az ing, ne rontsuk el! Hagyjuk vagy kint, vagy bent. Döntsük el.

ing kint is es bent is

Tengerpartra fecskébe menni  – tényleg annyira szeretsz úszni vagy csak az egyenletes barnulás miatt húzod fel? Te láttál már fecskét plázson? Vagy megint olasz lettél?

fecske es tenger

Garbót viselsz – elveszett művészlélek vs Steve Jobs? Ha erre még egy ballonkabátot is húzol, azt hisszük, hogy a 90-es években ragadtál.

garbo

Lazára hagyod a nyakkendőd – ilyen is csak az amerikai filmeken fordulhat elő! Az after-work partykon inkább vedd le és tedd a belső zsebedbe és hagyd nyitva a felső gombokat az ingeden.

viens à moi

Kedvenc nadrágod, amin a legtöbb zseb van – ez valamiféle magyar specialitás, ún. hungarikum? A világ más pontjain csakis munkások hordják.  Mindegy milyen cipőt húzol hozzá, mindegy az is, milyen menő A&F a pulcsid felette. DJ-k, fotósok, filmesek, handymanek megengedhetik maguknak munkaidőben, mert mindig millió kütyüt hordanak maguknál, de te?

zsebes naci

Végül engedjétek meg, hogy egyetlen képen felvonultassam a lehető legtöbb botlást.  Íme a mai napi nyertes :

total lookNemsokára jönnek a lányok is!