Címkék

, , ,

Íme néhány személyes kedvenc, a teljesség igénye nélkül, a leggyakrabban elkövetett hibák következnek, ami a megjelenést illeti.

A magassarokfüggők

louboutin magassarkú

Az a féllel vagy eggyel nagyobb számú magassarkú. Életveszélyes küldetés, ahogy a lábfejünk előrecsúszik, a sarkunk és a cipő  között egy szakadékot hagyva maga után. Ezért, amikor megtaláljuk a márkát, amelynek méretezése pontosan illik a lábunkra, tartsunk ki mellette. Ha a cipő időközben tágul ki, mert olyan is van, akkor keressünk bele talpbetétet.

Hamis Louboutin.. sajnos egy cipőről lerí, hogy nem igazi. Ez pont olyan, mint annakidején – amikor még sportcipőben jártunk- Recebok-ot vettünk, mert igazi Reebok nem volt elérhető a piacon.

A túl magas sarkú cipő. Kalkuláljuk be, hogy vannak lábbelik, amiket nem sétálásra találtak fel, hanem valami másra, vagy a vörös szőnyegre. Nem minden kifutón hordott cipő alkalmas a járdán való kényelmes közlekedésre sem. Legyünk tekintettel arra, hogy a sarok magassága egyenesen és fordítottan arányos a megteendő út hosszával. Vagy legyen a táskánkban egy cserecipő, ha gyalogolni kell.

A szűk és rövid ruhák

A túl szűk szoknya és/vagy ruha. Szépséges, csak menni, illetve létezni nagyon kellemetlen benne. Nem feltétlenül az a szexi, ha minél több látszik a formánkból, na. Gyakran a sztárok is belebotlanak ebbe a hibába.

kim kardashian

A nagyon rövid ruha vagy szoknya. Egy bizonyos életkor felett és alatt  betiltanám. Van egy rövid periódus, amikor lehet, az pont az, amikor nem vesznek minket komolyan. Talán emiatt is? Mindenesetre ez a kép nemrég bejárta a világhálót, azóta Kaliforniában szeretnék élni, vagy egy olyan helyen, ahol elég a fürdőruha.

szoknya hossz

Ugyanide sorolható dekoltázs, amelynek mélysége egyenesen arányos az éveink számával. Túl egyszerű megoldás a figyelemfelkeltésre. Erről még nem láttam oktató képet.

Strasszland a nagy kedvencem!  A diszkógyöngy 21. századi leszármazottja a strassz. Amikor a körömtől elkezdve a karórán át, a karkötő és még a fülbevaló is strasszos, az a strassz-block.

080524_165515

A minta

Támad a leopárd! A leopárd minta még mindig divat. Viszont jól variálni nem egyszerű.. és az sem mindegy milyen az a leopárd minta. Ez a fejezet egy külön posztot is megér, de addigis itt nézegethettek képeket arról, hogyan lehet jól hordani a leopárd mintát.

A Louis Vuitton monogrammos öv-csizma-sapka-kalap-táska-napszemüveg együtt hordva. Nem árulkodik jó ízlésről, ha igazi, ha nem. Ugyanez másik monogrammos márkára is igaz.

A luxustest

balmain

Az idei nyári divat közszemlére teszi majd a hasunkat. A kilógó has, mint olyan egy tökéletes alakon is kihívó, nade, kerüljük inkább ezt a britek által egész évben kedvelt szokást, hacsak nem vagyunk tökéletesek azon a testrészen. Ellenkező esetben R. Rékát tudom ajánlani. Nagyon hatásos! A magas derekú nadrág is jó megoldás rövid topok esetén!

integető izom

Az integetőizom. Bizonyos kor felett bizony a karizmaink meglógnak, akkor is ha vékonyak vagyunk. (Tisztelet a kivételeknek!) Estélyeken, alkalmakkor, ahol csupaszon marad a váll és a kar nem árt valamilyen kis felsőbe, csipkébe vagy tüllbe csomagolni karunkat. Lassan A. Jolie is kipróbálhatná..

Műiesség

carla bruni

Műnek lenni, őrület! Zselés műköröm, hajhosszabbítás, műszempilla, szilikonmell, orrplasztika, szájfeltöltés stb vagy mindez egyszerre. Javaslok tenni egy sétát Párizs 17. kerületében, ahol az egy négyzetméterre jutó megoperált és megöregedett nők száma a legmagasabb. Elképesztő látványt nyújt már magában az arcuk, egy zombie-filmrendező simán tudna szereplőket castingolni innen. Szegény Carla Bruni is kezd már a hasonlítani a Bogdanoff fivérekre, hiába a kifogástalan ízlése.

Ide nekem anyám cuccait!

hermes

Ahhh, a másik véglet (szintén ugyanebben a kerületben), amikor  Hermès vagy egyéb nagyon drága táskát lóbáló 16-18 éves lányok hada lepi el a járdákat. Mostanában úgy lázadnak a tinik, hogy elcsenik a mamájuk cuccait? Vagy ez már nem is lázadás, hanem a kollektív irigység tárgyává válás a cél? Netán öltözzük túl a tanárainkat van programon? Mindenesetre nagyon nevetséges, ahogy így felszerelkezve eszik a junkfood-ot.

A hibák elkerülésének érdekében, tartsunk otthon egy jó tükröt és mindig legyen nálunk egy adag egészséges önkritika!