Címkék

Mondjuk kocsival jön érted és vacsorázni visz.

1. Mikor felhív, told el még egy kicsit a randi időpontját, mondván, hogy túl későn szólt és te nem vagy lastminute.com

2. Az autójába ülve azonnal – a beleegyézese nélkül – kezdd el nyomkodni a rádioállomásokat és keress egy neked tetszőt. (Ha klímás a járgány, azt is lehet ilyenkor kapcsolgatni) Imádják!

3. Szóld meg az autóját, de ha lehet akkor technikai oldalról (uuuhh, ez egy kéziváltós Opel Insignia? Az nem túl praktikus városban.)

4. Az étterembe érve lehetőleg úgy lépj be, hogy telefonon éppen a baratnőddel hangosan cseverészel.

5. Az étteremben ne engedd leülni a kipárnázott bankettre, azaz melléd, mert az a nő helye, ragaszkodj hozzá, hogy face to face helyezkedjetek el. (Tehát férfi háttal a bejáratnak és széken!) Ha kérdezi miért, mondd, hogy ez a francia etikett.

6. Az étlap hosszas nézegetése után, kezdj el tanakodni magadban, hogy mit egyél. Majd mondd el hangosan is, hogy NEM TUDSZ VÁLASZTANI. A mindent elsöprő kérdés ilyenkor: Te Jenő, szeretem én a rákot/fokhagymát/stb?

7. Emlegesd az exed, főleg ha volt közöttük olasz nemzetiségű. (Azokra allergiásak a legjobban a komplexusosak).

8. Meséld el, hogy mennyire utálod a franciákat, mert azokkal mindig mindenen felezni kell (a számlán főleg).

9. Hosszútávú terveid között szerepeljen, hogy csak 25 órát szeretnél dolgozni egy héten.

10. Ha ezek után sem riad meg és ragaszkodik hozzá, hogy felkísérjen, akkor csak annyit mondj: Nézd, én nem fekszem le első randi után olyan fiúkkal, akiket komolyan gondolok. Te túl jó vagy ahhoz, hogy most felgyere. Majd szállj ki nagyon nehez szívvel az autóból.

Ha mindezek után még felhív, talán érdemes lenne megfontolnod a folytatást…