Personal Shopping

– Ez valami olyasmi, mint a personal trainer, azaz a személyi edző, csak most nem az izmokról, hanem a ruhatárról szól a dolog?

A Personal shopping Párizsban már elég régóta egy igen bevált foglalkozás. Magasbeosztású hölgyek és férfiak, akiknek éppen szüksége van valamilyen ruhadarabra, netán egy egész évszaknyi ruhatárra, veszik igénybe ezt a teljeskörű szolgáltatást. De a focista-feleségek és a tehetősebb Madame-ok sem bíznak semmit a véletlenre.

– Hogyan kell mégis elképzelni mindezt?

A legelső randevú egy reggelivel kezdődik, ideális esetben. Elbeszélgetünk egy kávé vagy tea felett, hogy megismerjük egy kicsit egymást, a másik ízlését, elvárásait, a szereti és nem-szereti dolgait. Majd elkezdjük járni a boltokat együtt, céltudatosan. De vannak olyan kliensek is, akik nem szeretnék drága idejüket boltokra pazarolni, mert várja őket a golfpálya vagy a megbeszélés, és csak elküldenek egy-egy márkához egy-egy dolgot beszerezni.

– Mekkora lehet a büdzsé, aminél már érdemes ilyen segítséget hívni?

A büdzsé 500 eurótól a csillagos égig terjedhet. Sok pénzt könnyen lehet rosszul is elkölteni, nem az a cél, hogy mindenből a legdrágábbat vásároljuk, bár akad olyan is, akinek ez nem számít! Van amikor elég, ha egy pólót a Zarától, a táskát pedig egy drágább helyről szerzünk be, mert a táska lesz a fontosabb, az ún. húzó darab. De van, akinek olyan póló kell, amiről csak ő tudja, hogy drága és más nem, vagy amilyen senki másnak sincs. Erre is van megoldás.

– Ki veheti igénybe?

Bárki, életkortól és alkalomtól függetlenül. Bár én leginkább az elegáns és párizsi sikket képviselem, de ha valaki kíváncsi lenne a véleményemre egy esküvői ruha kiválasztásakor ott is tudok segíteni, de komplett sikkes gyerekruha-szett beszerzése esetén is tudom, hová nyúljak. Ilyen esetekben is szívesen segítek, de van, amikor a kényelmes online vásárlást ajánlom. Így teljes körű online personal shoppingot is vállalok, hiszen a weben történő vásárlásnál nem árt a tapasztalat, a méretek, a színek, az anyagminőség nem mindig jön át a képernyőn. Párizsban 5 évet dolgoztam egy luxustermékeket forgalmazó webshop termékfelelőseként. Pontosan tisztában vagyok az internetes ruha, cipő és táska-vásárlás minden rejtelmével és a legmegbízhatóbb, legjobb ár-érték aránnyal rendelkező oldalakkal.

– Hol történik mindez, ha Pepita Vulcano kísér minket vásárolni?

Ahogy említettem, a neten is történhet, valamint két kedvenc városomban, Párizsban vagy Budapesten, teljes francia nyelvű kísérettel a francia főváros választása esetén, de azt hiszem, a magyarral sem lesz túl sok gond 🙂 Párizsban a Soldes, azaz a leárazások ideje törvénybe van foglalva, úgyhogy ezidőtájt érdemes ott tenni inkább egy kört, mert 30-50-70%-kal olcsóbban válogathatunk a lehető legnagyobb választékból.

– A szolgáltatás ára?Modifier

Attól függ, mennyit költ az ügyfél és hol. Van egy alapár és erre jön rá a százalék, ami az elköltött összeg után számolódik. Pontosabb árajánlatot info@parizsijelentes.com e-mail címen vagy a +36-20-263-9333 kérhetnek az érdeklődők.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s